Niklas Herlin

Harakalle ja kansalaisille puheenjohtajuuspohdintaa

Jos olisin lähdössä demarien puheenjohatajapeliin, miettisin ainakin Etelä-Suomen suurten kaupunkien tukea. Voimaannuttavaa olisi, jos Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen olisi jopa valmis puoluejohtajan vaihtamiseen kuntavaalien alla, jotta vaaleissa pärjättäisiin.

Ensimmäisenä kysymyksenä, jos ehdokkaaksi olisin lähdössä, miettisin, josko kannattaisi tehdä omat kuntavaaliteesit jo ennen kuin puolue tekee omiaan. Esimerkiksi Antti Rinteen porukat taktikoivat varmaankin niin, että näillä gallupluvuilla olisi sulaa hulluutta vaihtaa puheenjohtaja juuri ennen kuntavaaleja.

 

Toiseksi miettisin, josko näistä suosittelijoista kannattaisi tehdä bannerit sekä someen että mainoksena Demokraatin printtiin ja nettiin.

 

Kolmantena asiana miettisin, kannattaako omia suunnitelmiaan levittää edes vahingossa kryptaamattomina ja luettavina facebookin kautta. Tämä kolmas on tarkoitettu Timo Harakalle. Tähän ei tarvittu Venäjän eikä Yhdysvaltain parhaita eksperttejä.

 

Pitäkää kansalaiset tietoturvastanne huolta.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

"Jos olisin lähdössä demarien puheenjohatajapeliin, miettisin ainakin Etelä-Suomen suurten kaupunkien tukea."

Itse miettisin, olenko riittävän kova feministi.

Käyttäjän niklasherlin kuva
Niklas Herlin

Harakka kertoi yöllä facebookissa olevansa iloinen Vantaan kaupunginjohtajan tuesta, ja siitä että tämä oli valmis tukemaan Harakkaa myös julkisesti.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Timo Harakka kuuntelee samaa näkymätöntä yllyttäjää kuin Paavo Väyrynen: kaikessa on kysymys omaisuusarvojen kasvattamisesta. Ihmiset ovat resurssi.

Siksi Harakasta ei tule työväenpuolueen johtajaa, eikä Väyrysen kansalaispuolueesta suurta. Kaikki eivät ole enää vedätettävissä, keräsipä kuinka näyttävän tukijalistan tahansa.

Yhä useammat luottavat omien aistiensa välittämiin havaintoihin. Jokainen on oman elämänkokemuksensa perusteella filosofi.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

"Esimerkiksi Antti Rinteen porukat taktikoivat varmaankin niin, että näillä gallupluvuilla olisi sulaa hulluutta vaihtaa puheenjohtaja juuri ennen kuntavaaleja."

Onko karvan yli 20 prosentin kannatus korkea demareille. Eikö voisi olla vaikkapa 25 - 30 jos puheenjohtajana olisi ollut Rinnettä sopivampi tyyppi?

Käyttäjän niklasherlin kuva
Niklas Herlin

Pitäisi kysyä Harakalta, joka tällä tavoin ennakoi Rinteen joukkojen puheenjohtajavaalitaktiikkaa.

Käyttäjän MikkoPaunio kuva
Mikko Paunio

Tarkoitatko Niklas, että Timolla ei ole Hillaryn tapaan tietoturva hansikkaassa?

Käyttäjän niklasherlin kuva
Niklas Herlin

No ei ihan ole, jos puheenjohtjavaalistrategiaansa julkisella facebook-sivulla pohtii. Näiden kanssa kannattaa olla aika varovainen.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Aika outo lintu hangilla pomppimassa, vihreä harakka. Sitten vielä Jumalan tgeatteri-jälkiepisodi noussee pintaan ehdokkaita arvioitaessa. Itse olen dissanut Tuppuraista, mutta demarina äänestäisin häntä, vähän sama suhtautuminen kuin Urpilaiseen. Tuoreutta tarvittaisiin ummehtuneeseen työväenpuolueeseen, sitä kait ei kukaan kiellä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Paavo Lipposelta olisi kannatanut käydä kysymässä halukkuutta SDP:n seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Vanhassa vara parempi.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Jotenkin ote kirjastani Rooma-opettaa tuntuisi liittyvän Timo Harakan viestittelyyn Vantaan johdon suuntaan:

"Eräänlaisena osoituksena siitä, ettei menestymään kykenevän tarvitse Suomessa olla yksin, eikä sitä etua hänelle sallitakaan, Kalervo aputyöllistettiin puoleksi vuodeksi Vantaan taiteilijoiden yhdistyksen apulaiseksi kaupungin nuorisotoimistoon teini-ikäisen Antti Lindtmanin silmien alle kehittelemään paikallisten taiteilijoiden suhdeverkostoa kaupunginjohtaja Pirjo Ala-Kapeen suuntaan kaupungin nuorisojohtaja Lindtman-seniorin haastatellessa lehti-ilmoituksella virkahuoneeseensa houkuteltuja nuoria tutustumisretkelle Saksaan."

Viime vaalien alla Timo Harakka hymyili jokaisen bussipysäkin ja lyhtytolpan julisteessa Espoon keskuksessa.

PS. minulla on nuorempana ollut hyvin henkilökohtaisia naissuhteita sekä Italiaan että Venäjälle, mutta ei Saksaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset