Niklas Herlin

Kaikki blogit puheenaiheesta Antti Rinne ja maahanmuutto

Vituiks meni koko vapaussota - SDP kuoppaa Suomen

Eikös se näin tituleerannu toi entinen Puolustusministeri Niinistö? 

Jos seuraa Antti Rinteen viimeaikaisia lausuntoja versus vaalitenttien lausuntoihin, olemme enemmänkin kuin kusessa. Voi perk...manto kun Perussuomalaiset hävisivät  yhdellä paikalla. Nyt voimme odottaa elämän kallistumista joka saralla. "Köyhien puolue" demarit aikoo köyhdyttää lisää köyhiä nostamalla maitoveroa, polttoaineveroja ja rankaista suurella kädellä yrittäjiä. Mitä vielä?  Lisää verojen korotuksia on tulossa jokaiselle sektorille. 

Libyan sisällissota ja kesän 2019 pakolaisinvaasio Suomeen

Kenraali ja sotapäällikkö Khalifa Haftar’in joukot etenevät parhaillaan kohti Libyan pääkaupunkia Tripolia. Kansainvälisesti tunnustettu Libyan hallitus on romahduksen partaalla. Tämän hallituksen onnistui luoda edes hieman kavennuksia ”pakolaisuuden pääporttiin” Eurooppaan.

Nyt asiat ovat toisin.

Maahanmuuton lisääminen ei ratkaise taloutemme ongelmia

 

Saamme jatkuvasti kuulla höpinöitä, joiden mukaan Suomen on lisättävä maahanmuuttoa talouden ongelmien korjaamiseksi. Todellisuudessa taloutemme ongelmat eivät korjaannu maahanmuuttoa lisäämällä, vaan avointen rajojen politiikka pahentaa taloutemme ongelmia ja aiheuttaa jopa kestämättömän tilanteen Suomelle.

Vanhustenhoito on laitettava kuntoon

 

Emeritusprofessori Matti Rimpelän mukaan vanhusten kaltoinkohtelu on hyväksytty kaikessa hiljaisuudessa ja on syntynyt harmaa alue, jolla voidaan toimia niin julmasti, että toiminta täyttää pahoinpitelyn tunnusmerkit. Rimpelän mukaan kotihoitoa on lisätty, josta on seurannut se, että laitoksiin tulevat vanhukset ovat entistä huonokuntoisempia. Tämä lisää hoivatyön kuormittavuutta laitoksissa ja toisaalta myös kotihoidossa.

Seksuaalirikokset maahanmuuttovastaisuuden keppihevosena

Seksuaalirikollisuudesta on ollut paljon puhetta ja vähän asiaa. Kuten tavallista, viisaimmat sanat tulevat siltä suunnalta jolta ankarin ja osuvin islamin kritisointikin. Arvasitte aivan oikein, viittaan algerialaiseen kirjailijaan Kamel Daoudiin:

Maahanmuutto ja keskitie

Antti Rinne on tänään näyttävästi kommentoinut SDP:n maahanmuuttolinjaa asetellen sen ”keskitielle”. Olen itse jäsenenä Joona Räsäsen johtamassa työryhmässä, jonka tehtävänä on kirkastaa SDP:n maahanmuuttopoliittista linjaa. Ryhmän jäsenenä voin taata, ettei SDP:n linja ole sellaista ”keskitietä”, niin kuin Rinteen puheista on tulkittu.

Mikä on demareiden maahanmuuttolinja?

Puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan "puolue lähtee siitä, että hädässä olevia autetaan ja siinä ei ole pelivaraa. Jos et pysty tätä hyväksymään, silloin sinä et kuulu tähän porukkaan."

Todellisuudessa demarit ovat osoittaneet tuntuvaa pelivaraa puolueen maahanmuuttopoliittisessa linjassa, minkä todistavat demareiden puheenjohtajien viime vuosina tekemät linjaukset.

"Perussuomalaiset ovat SDP:n puheenjohtajan mukaan maahanmuuttopolitiikan toinen ääripää.

Halpatyövoiman hakuammunnalla ei Suomi rikastu

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n analyysin mukaan Suomen elinkeinoelämä tarvitsee 34 000 maahanmuuttajaa vuosittain jopa seuraavien 20 vuoden ajan.

Valtiovarainministeri Antti Rinne  on huolissaan työvoiman riittävyydestä tulevaisuudessa ja hän toivoo, että Suomessa ryhdyttäisiin keskustelemaan vakavasti työperäisen maahanmuuton lisäämisestä.

Stubbin mukaan maahanmuuttopolitiikan kiristäminen ei ole ratkaisu. Hänen sanojensa mukaan  ei-suomalaisten määrä on kaksinkertaistunut joka kymmenes vuosi vuodesta 1990. Vuonna 2030 heitä voi olla jo puoli miljoonaa.

Kuihtuvat punaiset ruusut

Tänään moni äiti saa ruusuja. Koska äitini on kaukana ja hän viettää päivänsä vasta 30.5. vein ruusuja tien varsille ohikulkevien äitien iloksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä