*

Niklas Herlin

Kaikki blogit puheenaiheesta Esimiestyö

Espoon kaupungilla työpaikkakiusaaminen jatkuu

Olen työpaikkakiusatun perheenjäsen jo toista kertaa vuosina 2012-2017. Kiusaaja on eri henkilö samassa organisaatiossa, Espoon kaupungin koulutoimessa.

Vuonna 2012 Espoon koulutoimen johto ei halunnut puuttua puolisoni kiusaamiseen, mutta keskusteluni kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän kanssa johtivat työpaikkakiusaamisen kieltämiseen ja ohjeistukseen Espoon kaupungissa.

Puolisona menetin perhe-elämän, koska kaikki voimat menivät siihen, että tsemppasin puolisoni menemään  aamuisin töihin kiusaajan luo. Lopulta puolisoni vaihtoi kaupunkia, ja minä jäin Espooseen.

Milleniaalien suurin etu on kyky kysyä uusia, parempia kysymyksiä

Mikäli olet viime aikoina seurannut kansainvälistä keskustelua johtajuudesta tai muutosjohtamisesta, olet ehkä pannut merkille kasvavan keskustelun milleniaaleista, sukupolvesta, joista yritysmaailman nuoret ammattilaiset koostuvat. Kun vielä viitisen vuotta sitten muutosjohtajuudesta ja toimitusjohtajan haasteista puhuttaessa viis veisattiin milleniaalien olemassaolosta ja keskityttiin lähinnä miettimään mitä tapahtuu kun maailman suuret ikäluokat Baby Boomersit eläköityvät, on keskustelu saanut nyt mielestäni tervetulleen kulman.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä