Niklas Herlin

Kaikki blogit puheenaiheesta Israelin olemassaolon oikeus

PUTIN TEKEE MITÄ RAAMATTU MÄÄRÄÄ, MUTTEI TIEDÄ ETTÄ NIIN ON

Sotimisen tavoitteena ehkä ensin on rauha, mutta sitten kuitenkin hävitys. Päätellään, että tekemällä Israelista ja juutalaisista yhteinen vihollinen - syntipukki - ja hävittämällä Israel ... saavutetaan maailmanrauha. Voi, voi, voi. 

http://www.simplesite.com/builder/pages/preview3.aspx?pageid=418875420&u...  

Estääkö sopimus Iranin kanssa sitä saamasta ydinaseen?

– Historiallinen sopimus sulkee Iranilta mahdollisuuden kehittää ydinaseita, hehkutti Yhdysvaltain presidentti Barack Obama tehtyä sopimusta Iranin ydinohjelmasta.

Sopimuksesta Iranin kanssa neuvottelivat vuonna 2006 muodostetun niin kutsutun P+5 ryhmän maat, joihin kuuluivat YK:n turvallisuusneuvoston pysyvät jäsenet – Yhdusvallat, venäjä, Kiina, Iso-britannia ja Ranska – sekä Saksa. Ydinsopimus herättää kuitenkin huolta paitsi Israelissa myös Yhdysvaltain kongressissa.

Israel, hyvää uutta vuotta

Israel! Saanhan sinutella. Olen poikennut luonasi usein. Ollut jopa rauhanturvaajana rajoillasi. Itkenyt itkujani Muurilla. Hölkkäillyt lenkillä ympäri Jerusalemin vanhaa kaupunkia. Nauttinut jäätelöstä ja viinistä Ben Jehudan terassilla. Olet tullut tutuksi.

Annetaan aseiden puhua

Koskaan ei puhuta liiaksi dialogin tarpeellisuudesta Lähi-Idässä. Sama pätee tämän päivän Ukraina-Venäjä kriisississä.  Molemmissa on samanlainen asetelma, jossa kriisin toisen osapuolen  johto on poliittisesti vastuussa ja toisessa tällaista vastuuta ei ole nähtävissä. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä