Niklas Herlin

Kaikki blogit puheenaiheesta Puheenjohtajavaali

Tutkimusmatkalle kohti Jyväskylää: Perussuomalaisten puoluekokous 9.6-11.6.2017

Osallistun Jyväskylässä järjestettävään Perussuomalaisten puoluekokoukseen. Matkani tarkoitus on tutkimuksellinen ja teen poliittisen historian maisteriopintojeni esseetehtävän Perussuomalaisten puoluekokouksesta. Keskityn erityisesti havainnoimaan kokouspaikalla jäsenten tunnelmia ja ylipäätänsä muuttuuko Perussuomalaisten ideologinen pohjavire puheenjohtajan valinnan seurauksena.

 

Jussi Halla-aho Perussuomalaisten puheenjohtajaksi

Perussuomalaisten kahdestoista puoluekokous järjestetään 10.-11.6.2017 Jyväskylän Paviljongissa. Kokous on historiallinen, sillä puoluetta pitkään johtanut Timo Soini luopuu puheenjohtajuudestaan, ja puolueelle valitaan uusi puheenjohtaja. Ehdolle tehtävään on asettunut useampikin perussuomalainen, mutta selkeinä ennakkosuosikkeina kisassa on yleisesti pidetty europarlamentaarikko Jussi Halla-ahoa ja Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terhoa.

 

Tulee mielenkiintoinen PS pj. kamppailu

Meille politiikkafaneille ja hc seuraajille, tämä kevät on mielenkiintoista aikaa, eikä vähiten sentähden, että PS tulee näkemään ensimmäisen todellisen pj kamppailun, huipentuen kesäkuun puoluekokoukseen.

Totuusmedian ehdokas Timo Harakka hävisi valemedialle

Luontokerhossa pohdimme, miten estää kunnianarvoisan SDP:n luisuminen Timo Harakan mahdollisen puheenjohtajuuden myötä muun Länsi-Euroopan tapaan corbyniläisille ääripunavihreille populistisille voimille. Hanke sai koodinimen "Operaatio Varis". Tehtävä oli haastava, koska Timon katu-uskottavuus oli nousussa ja hänen oma puolueensa eli Totuusmedia (YLE ja HS) oli jo tukevasti asemoitumassa joulukuussa hänen taakseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä