Niklas Herlin

Kaikki blogit puheenaiheesta Vammaisten oikeudet

Suomi rikkoo räikeästi YK:n vammaissopimusta

Luin järkyttyneenä Helsingin Sanomien artikkelia Pipolakodin tilanteesta 3.7. Ihmisistä, joiden koti "lakkautetaan" jopa vuosikymmenien asumisen jälkeen. Millainen sivistynyt yhteiskunta unohtaa sekä YK:n vammaissopimuksen velvoitteet, ihmisoikeudet että inhimillisyyden?

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005741544.html

Oli kerran pieni poika

Oli kerran, ja yhä on, pieni poika, jonka kanssa kaikki ei mennyt niin kuin kuopustaan odottavat äiti ja isä uskoivat ja toivoivat, niin kuin jokainen äiti ja isä uskoo ja toivoo. Poika syntyi ja kasvoi, vähitellen huomattiin, että lapsi ei sovi muottiin.

Kehitysvammaiset uhrataan muiden vammaisryhmien edun takia

    Ke­hi­tys­vam­mai­set uh­ra­taan mui­den vam­mais­ryh­mien e­dun ta­ki­a.

Näin kir­joit­taa Ju­ha Ko­va­nen Fa­ce­boo­kis­sa.

VASEMMISTO SUUNNAN NÄYTTÄJÄKSI SOTEUUDISTUKSESSA VAALIEN JÄLKEEN

Vasemmistoliiton vaalivoitto saattaa yllättää. Vasemmistoliitto torjuu leikkauslistat. Vaadimme 3-4 miljardin elvytysohjelmaa tulevan hallituksen tieksi ulos syvenevästä taantumasta.  Vasemmistoliiton tulee vaalivoiton jälkeen valmistautua näyttämään suuntaa sosiaali- ja terveysuudistuksen umpisolmujen avaamisessa. Vaalikentillä vaaditaan toimivien terveyspalveluiden rakentamista niin että terveyskeskuksiin päästään ja terveys- ja tuloeroja ryhdytään oikeasti kaventamaan.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä