Niklas Herlin

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittiset kannanotot

Pertti Kurikan Nimipäivät pakolaisten asialla

Suomen keväinen Eurovisio-ylpeys, kehitysvammaisista äijistä koostuva Pertti Kurikan Nimipäivät -punkyhtye (PKN) osallistuu pakolaiskeskusteluun. Tuoreella videolla on lähes Bob Dylan -henkinen tiukka kannanotto, akustisena.

https://www.youtube.com/watch?sns=fb&v=pSurMupQOQA&app=desktop

Kannanotto on tärkeä. PKN on kansainvälisesti kova rock-ryhmä, joka nauttii melkoista kulttisuosiota. Ja ennen kaikkea, yhtye aloitti uransa kunniallisen asumisen puolesta ja päähänpotkimista vastaan ensimmäisellä hitillään vuonna 2009:

Vastakkainasettelun ajan soisi olevan jo ohi varhaiskasvatuksen sektorilla

Keskustelu uudesta Varhaiskasvatuslaista käy kuumana. Myös alan opiskelijat ovat ottaneet kantaa aiheeseen aktiivisesti. Olen ollut opiskelijayhdistyksen hallituksen puheenjohtajan roolissa mukana tekemässä kannanottoa aiheesta sosionomi-opiskelijoiden näkökulmasta. Ohessa kannanotto kokonaisuudessaan:

Kannanotto hallituksen esitykseen lasten päivähoidosta annetun lain muuttamisesta ja eräiksi siihen liittyviksi laeiksi (HE 341/2014 vp)

Soffa ry keskittyy kommentoimaan hallituksen esityksen pykälien 1, 2 ja 7 säännöksiä.

Suitsevaista Joulua

Näin Joulun aikaan tunnen suurta nöyryyttä menneen vuoden asioista. Samalla tunnen pienuuteni maailman kaikkeudessa. On hyvä pysähtyä kunnioittamaan toisten ihmisten näkemyksiä, jopa hyväksyä ne kuin omansa, vaikka ei niiden motiiveja aina ymmärräkään!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä